Pagina de social media, ce este?

Ce trebuie sa stim inainte de a crea o pagina social media

O pagina social media este un instrument gratuit pentru firme care doresc sa fie prezente si sa se promoveze online. Astazi, mai mult decat oricand, prezenta virtuala este o necesitate. Daca vrei sa-ti promovezi activitatea si sa fii in pas cu eventualii concurenti trebuie sa fii prezent online. Iata ce trebuie stiut inainte de a crea o pagina de social media:

Paginia de social media iti pune la dispozitie functii si avantaje care pot sa te ajute in dezvoltarea afacerii tale.

digital marketing

un administrator de pagina gaseste solutii convenabile pentru clienti.

O pagina social media iti permite sa creezi o imagine de profil. Imaginea de profil, este imaginia care reprezinta cel mai bine firma ta. Poate fi si sigla firmei si apare in stanga sus la fiecare postare. Imaginea de coperta poate prezenta activitatea ta si este vizibila in partea de sus a paginii. Nume de utilizator de pagina ajuta persoanele sa te gaseasca mai usor. Numele de utilizator este vizibil sub imaginea de profil la fiecare postare. Paginile de socializare iti pun la dispozitie un buton cu care poti incuraja persoanele care viziteaza pagina sa actioneze intr-un anumit fel, sa telefoneze, sa trimita un mesaj whatsapp, un email… Partea de informatii a paginii iti perimite sa publici imagini si informatii detailiate despre oferte, promotii noutati si asa mai departe. Paginile iti ofera instrumente gratuite care te ajuta sa comunici cu clientii si sa atingi obiectivele propuse.

Instrumente oferite de o pagina de social media

Prenotari, de exempu daca esti un frizer clientii pot face prenotari direct de pe pagina ta; in plus tot de aici poti gestiona clendarul tau de afaceri. Evenimente: punerea in vanzare la pret promotional al unui produs, lansarea unui produs nou este semnata in calendarul fanilor paginii de social media. Cand un fan se declara interesat de eveniment, social media are grija sa ii aminteasca data si ora precisa a evenimentului. Mai mult le spune si prietenilor ca el este interesat de acel eveniment. Oferte de munca, acest instrument te poate ajuta sa gasesti, sa contactezi si sa angajezi cei mai buni candidati. Expozitii: social media iti da posibilitatea sa publici serviciile sau produsele oferite simplificand in acest fel achizitionarea lor, acest serviciu functioneaza ca o vitrina!

O pagina mentine separat profilul personal de cel profesional

Poti gestiona singur pagina profesionala sau poti apela la serviciul unui profesionist, prieten, coleg care sa administreze aceasta pagina. Ei vor fi cei ce raspund la mesaje; publica si iti fac publicitate.
Poti personaliza pagina pentru a evidentia informatii despre activitatea ta, poti activa diferite functii care sa corespunda intereselor tale de afaceri.
Persoanele nu sunt dispuse sa urmareasca o pagina care nu publica; este indicat ca pagina sa fie activa sa publice postari utile pentru potentialii clienti.

Eu cred ca in momentul de fata prezenta online este indispensabila pentru orice fel de activitate comerciala sau productiva.

Acest articol a fost publicat în social media marketing și etichetat cu , . Salvează legătura permanentă.