De ce sa am un website


De ce sa am un website? Iata 21 de motive pentru care ai nevoie de un website:

1 Publicitate

Firmele sunt dispuse sa plateasca multi bani pentru marketingul traditional. Daca vei avea un website poti economisi o mare parte din bugetul alocat publicitatii traditionale. Potentialii clienti pot gasi informatii despre afacera ta online. Website-ul te ajuta sa prezinti detalii despre firma ta despre produsele si serviciile oferite.

digital marketing

digital marketing

2 Un website te ajuta sa ai mai multi clienti

Aproximativ trei miliarde de persoane folosesc zilnic internetul. Cam 90% dintre acestia au cumparat sau au contactat online o firma in ultimele 12 luni. Daca nu ai un website perzi aceasta oportunitate.

3 Daca am un website prezenta online creste valoarea firmei?

Valoarea firmei tale creste odata cu prezenta online. Poti avea un website care sa prezinte clientilor informatii despre activitatea ta. Ai posibilitatea sa fii inteles ca cel mai bun de pe piata. Pentru asta site-ul web trebuie sa prezinte informatii bine structurate si de calitate.

4 Daca ai un website poti influenta deciziile potentialilor clienti

Un website poate fi vizitat de sute de persoane zilnic. Daca aceste persoane gasesc informatiile pe care le cauta vor lua o decizie: o vizita la sediul firmei, un telefon pentru a cere detalii despre produse sau servicii. Informatiile de calitate te ajuta sa influentezi decizia persoanelor care viziteaza website-ul tau.

5 Poti arata clientilor de ce trebuie sa te aleaga pe tine

Ce simti cand persoanele apreciaza munca ta? Un website te ajuta sa prezinti ceea ce faci. Persoanele interesate de munca ta vor aprecia asta si vor apela la tine si serviciile tale.

6 Obiectivele firmei

Cand vei edita textele pentru website vei reevalua idei vechi abandonate. Aceste idei pot fi acum de actualite si te pot ajuta sa definesti obiectivele firmei tale.

7 De ce sa ai un website? Pentru un nou inceput

Cu multi ani in urma ai vrut sa incepi o afacere. Nu ai luat o decizie pentru ca nu erai sigur ca vei avea succes. Acum ai posibilitatea sa prezinti virtual afacerea. Website-ul te ajuta sa prezinti online idea, sa verifici daca este un domeniu de actualitate si dupa sa incepi activitatea.

8 Daca ai un website afacerea ta poate fi vazuta 24 de ore pe zi…

Pe wesite-ul tau se poate naviga 24 de ore din 24 si 7 zile din 7. Esti prezent si la dispozitia clientilor tot timpul. Website-ul nu are un orar de fuctionare.

9 Comunicarea cu clientii

Website-ul iti pune la dispozitie instrumente cu ajutorul carora poti comunica permanent cu clientii. Poti sa le spui despre ofertele tale, despre serviciile tale sau despre evenimentele pe care le organizezi.

10 Website-ul si marketingul digital

Internetul a deschis calea unui nou mod de a face marketing. Website-ul tau poate sa atraga noi firme si clienti utilizand o serie de tehnici de marketing online care au un cost redus in comparatie cu marketingul traditional.

11 Asistenta clienti

Costurile pentru asistenta clientilor pot fi reduse la minim daca aceasta se poate face online.

12 Email @ situl tau.com

Un website iti permite sa ai o adresa de email personalizata cu numele sau. Poate nu este important dar te asigur: clientii perfera adresa ”email@situl tau. com” in locul adresei tale personale de genul ”paul valeriu 1997@gmail.com”.

13 Comunicate de presa

Poate sa pare straniu dar e adevarat. E posibil sa gestionezi comunicatele de presa online, pentru asta trebuie sa ai un website.

de ce sa am un website

de ce sa am un website

14 Un website iti poate schimba viata

Cel mai bun raspuns la intrebarea „de ce sa am un website” este pentru ca iti poate schimba viata. Este cel mai simplu mod de a castiga bani facand doar ceea ce iti place.

15 De ce sa am un website? Pentru ca orice alegi poate sa mearga bine

Iubesti sportul, dansurile, caltoriile… asta poate fi ideea ta de afaceri pe care trebuie sa o pui in practica. Internetul iti pune la dispozitie spatiu nelimitat pentru un website de nisa care sa atraga trafic. Alege domeniul care iti place, lucreaza la prezenta online si treci la treaba.

16 Contactul cu web masterii

Daca ai un website trebuie sa ai si un web master. El este cel care te poate ajuta la promovarea site-ului si cel care iti poate da sugestii si idei pentru un website de calitate.

17 Un website te ajuta sa vorbesti publicului tau

Ai vorbit cu cineva despre postarile tale pe website? In general persoanele nu sunt dispuse sa vorbeasca cu tine despre ceea ce postezi pe internet. Website-ul este locul unde poti sa iti exprimi punctul de vedere fara sa fii judecat. Totusi daca cineva iti face comentarii negative poti sa le arunci la cos. De fapt tu vrei persoane care sa aiba acelasi punct de vedre ca si tine.

18 Website-ul iti da posibilitatea sa faci afaceri la modul tau

Esti liber sa faci ce vrei cand vrei si cum vrei nu trebuie sa ceri aprobarea nimanui. Internetul iti ofera posibilitatea sa prezinti afacerea asa cum vrei, sa fii unic si sa fii propriul tau sef.

19 Poti concura cu firme mari si poti sa fii mai bun ca ei

Daca website-ul tau pune la dispozitia clientilor informatii de calitate si bine structurate poti fi perceput ca cel mai bun din domeniul tau. O firma mare cu un  website fara informatii valoroase va fi greu de gasit pe internet. Daca ai o buna prezenta virtuala tu esti cu cel putin cateva pozitii mai sus decat firma concurenta.

20 Credibilitate imediata

Ai avut probleme sa convingi pe cineva ca ai cea mai buna oferta? Un site web intuitiv cu informatii de calitate arata clientilor ca tu esti mai bun decat concurenta. Tu esti cel care are cea mai buna oferta de pe piata.

21 Un website te poate ajuta sa gasesti un nou loc de munca

De ce sa ai un website? Pentru ca prezentarea online poate sa atraga atentia firmelor care sunt in cautarea unui profil ca al tau. Prezenta ta online poate fi un mod de a gasi o slujba noua.

 

Creare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Liceu | Realizare Site Primarie | Realizare site Gradinita |