SEO local, Botosani 2021

Ce este SEO?

SEO este procesul de optimizare a continutului unui site sau a unei pagini web pentru a fi gasit si pozitionat cat mai bine de motoarele de cautare. SEO local este procesul de optimizare a prezentei online pentru a atrage mai multi clienti din cautarile locale. Stiai ca 46% din cautarile Google sunt locale? Stii ca 56% din activitatile locale nici macar nu au revendicat pagina de Google My Bussines?

Ce avantaje are SEO?

Un site poate fi pozitionat folosind anunturile cu plata Google. Diferit de anunturi, SEO te ajuta sa te pozitionezi aproape gratis si sa obtii trafic. Daca esti bine pozitionat poti avea trafic consistent fara cheltuieli mari. SEO local iti da posibilitatea sa gasesti public interesat de serviciul sau produsul pe care il oferi. Acest public sunt viitori clienti pentru produsele sau serviciile pe care le oferi. Oricine are o activitate doreste sa fie cunoscut si usor de gasit. SEO local este o metoda eficienta pentru a te face cunoscut si usor de contactat.

Cum functioneaza local SEO?

local SEO

Sa zicem ca esti in trafic si ai facut pana de cauciuc. Primul lucru pe care il faci este sa pui rezerva. Imediat dupa cauti de pe mobil vulcanizare la Botosani. Daca ai localizarea activata pe telefon Google iti afiseaza cele mai apropiate vulcanizari. In partea de sus a paginii vei vedea harta vulcanizarilor si mai jos primele rezultate sunt paginile de Google My Bussines cu informatiile de care ai nevoie, telefon, program de fuctionare, servicii oferite… Daca esti o persoana exigenta te uiti mai jos in pagina sa vezi daca vulcanizarea pe care ai ales-o are un website pentru mai multe detalii. Trebuie sa stii rezultatele cautarii sunt influentate de pozitia in care te afli.

De ce este important sa fii gasit in cautarile locale?

Peste 60% din utilizatorii de dispositive mobile cauta activitati locale. Nu esti prezent online nu existi. Indiferent de activitatea pe care o desfasori prezenta online este indispensabila. La fel este important SEO local pentru o pozitionare buna in rezultatele Google. Nu ai inca o pagina de Google My Bussines? O poti face in 20 de minute uite aici. Pentru o buna pozitionare a paginii de Google My Bussines este nevoie ca pagina sa fie actualizata sa prezinte informatii corecte si sa prezinte detalii despre serviciile sau produsele pe care le oferi.

Vrei sa stii mai multe despre local SEO

Curs local SEO  gratuit. Durata cursului 60 minute. Nu ezita sa ma contactezi mobil 0752850711. Tematica: Inregistrare Google My Bussines, actualizarea informatiilor despre afacerea ta, cele mai bune cuvinte cheie, primii pasi pentru a face postari interesante despre afacerea ta.  

Loading RSS Feed
Acest articol a fost publicat în SEO. Salvează legătura permanentă.