Stomatologie, stomatologi si marketing digital

Stomatologie, stomatologi si marketing digital

Stomatologie, stomatologi si marketing digital ce au in comun? Stomatologie cabinet de medicina dentara doctor Popescu. Ai muncit mult pentru cabinetul tau de stomatologie

stomatolog si marketing

stomatolog si marketing

acum esti pe picioarele tale. Da, mai ai si un credit la banca pe care speri sa il achiti curand. Esti un bun stomatolog ai un cabinet de stomatologie modern, bine pozitionat semnalat, ai marca ta pare tot in regula. Esti mandru de ceea ce ai realizat. Felicitari! Sigur e tot in regula? Cum stai cu clientii? Ai programari? Care este specialitatea ta? Cum te gasesc clientii? Cum comunici cu clientii? Care sunt clientii tai? Care sunt planurile tale de viitor? Multe intrebari… nu cred ca stii raspunsul la toate. Nici nu e nevoie, tu trebuie sa faci meseria ta dar, cred ca ai nevoie de ajutor. Daca vrei sa faci afacerea sa mearga bine ai nevoie de un plan, de o strategie de marketing. In epoca actuala se pune un accent deosebit pe marketingul digital. Chiar si numitul marketing online este depasit. Vrei sa stii cum sa faci? Iti explic in 700 de cuvinte.

Cea mai simpla si eficienta solutie pentru marketing digital

Oare de ce sa ai nevoie de marketing digital? Zilele acestea am intrat pe un grup de Facebook eu il numesc “grupul melcilor frustrati”. Aici cineva caruia i se “umflase

stomatologie si marketing

stomatologie si marketing

maseaua” cauta sfaturi si remedii ca sa rezolve problema maselii. Oare nu e mai simplu cand ti se “umfla maseaua” sa cauti un stomatolog pe Google? Lasand la o parte cazul “maselei umflate” in ziua de astazi daca nu esti prezent online nu existi. Exemplu i se umfla omului maseaua si cauta solutii pe grupurile de Facebook. Spatiul web este locul unde poti gasi toate informatiile de care ai nevoie si mai mult toate aceste informatii sunt aproape gratuite. Esti prezent online? Ai o pagina Google MyBussines?  Daca ai este actualizata? Ce informatii prezinti pe aceasta pagina? Cu cat informatiile de pe aceasta pagina sunt mai relevante si mai bine structurate cu atat pagina va fi mai bine pozitionata. Aceasta pagina ajuta clientii sa localizeze si sa gaseasca cu usurinta cabinetul tau de stomatologie. Este foarte important sa ai aceasta pagina. Bine, daca inca nu ai Google MyBussines grabeste-te s-o faci, e gratis.

Strategie digital media marketing

Ai o pagina social media profesionala? In functie de tipologia de clienti o pagina social media poate fi utila. Aici poti crea propria comunitate, poti raspunde potentialilor clienti, poti posta noutati si poti promova activitatea ta. Paginile de social media sunt de cele mai multe ori o carte de vizita. Aici clientii multumiti isi pot publica opiniile, potentialii clienti pot pune intrebari sau pot cere sfaturi pentru a rezolva problema cu care se confrunta.

Website pentru stomatologi

Pentru ca informatiile pe care le pui la dispozitia potentialilor clienti sa ajunga rapid la cei ce le cauta ai nevoie de un website. Website-ul trebuie sa informeze corect publicul despre serviciile pe care le oferi si despre domeniul in care excelezi ca stomatolog. Un website te ajuta sa captezi atentia clientilor cand acestia au cea mai mica problema legata de stomatologie. Cand oamenii au dificultati incep sa caute informatii. Website-ul te ajuta sa dai detalii despre problemele lui despre modul in care poti sa il ajuti sa rezolve problema. Cand problema devine serioasa nu va ezita sa te contacteze. Prin informatiile pe care le pui la dispozitie pe website trebuie sa fii convingator, omul trebuie sa fie convins ca a gasit cel mai bun profesionist in domeniu.

Website gratis

Apropo de website ai pe cineva care iti poate face paginile web? Pe Youtube gasesti o multime de tutoriale care te invata cum sa faci singur propriul website. Sunt si copii de 12 ani care pot face website-uri. Mai ramane o intrebare cum faci ca site-ul tau sa ajunga printe primele rezutate pe Google? Stii ca pentru cuvantul cheie “stomatologie” Google afiseaza circa 5.360.000 de rezultate in 0,70 e secunde? Cum vei face sa apari in primii 10? Atat afiseaza Google pe prima pagina. Poti avea cel mai frumos site din lume cu cele mai bune oferte daca nimeni nu te gaseste e inutil.

Website profesional

Totusi am o veste buna te pot ajuta sa ajungi in prima pagina de Google, te pot ajuta sa gasesti clienti te pot ajuta sa ai o strategie de marketing eficienta. Nu ezita sa ma contactezi.Eu si colaboratorii mei vom lucra cu pasiune pentru afacerea ta!  

 

Acest articol a fost publicat în Marketing online, realizare website și etichetat cu . Salvează legătura permanentă.