Pagini social media

Pagini social media

Creez si gestionez pagini social media pentru profesionisti. Prin profesionisti inteleg: comercianti, stomatologi, doctori, zugravi, zidari si asa mai departe. Prezenta online a devenit o necesitate. Daca acum douazeci de ani trebuia sa cauti un profesionist folosind „Pagini aurii” acum este suficient sa scrii in motorul de cautare Google. Ai raspunsri in cateva secunde. Un profesionist cu o pagina de prezentare social media  poate fi indicizat de Google. Pentru asta este nevoie ca pagina sa prezinte informatii cu adevarat importante, si sa publice subiecte strict legate de „cautarea” respectiva. Sunt persoane care cred ca pot gestiona singuri o pagina de social media, sunt cei ce apeleaza la prieteni si cunoscuti. O pagina social media creata si gestionata de un profesionist este un mod eficient de a face marketing online de calitate. 

Marketing si pagini social media

pagini social media

Creez si gestionez pagini social media pentru profesionisti.

Facebook are circa 2,45 miliarde de utilizatori. Dintre acestia aproximativ 1,62 miliarde intra zilnic pe Facebook. Scriu asta doar pentru a sublinia ce potential de piata de desfacere avem la dispozitie. Desigur un zugrav care are o pagina de Facebook si lucreaza de exemplu la Botosani nu poate acoperi aceasta piata. Are posibilitatea sa fie o prezenta online activa pe piata de la Botosani. La Botosani sunt circa 74.000 de utilizatori de Facebook. Normal nu toti acesti oameni au nevoie de un zugrav dar o pagina bine gestionata poate fi vazuta la de fiecare dintre acesti utilizatori.  

Prezenta online

Prezenta online te poate pune in contact cu sa zicem circa 50.000 de potentiali clienti. In mod sigur la Botosani nu este un sigur zugrav prezent online. Clientii potentiali se vor orienta, vor cauta un profesionist care sa satisfaca cel mai bine exigentele lor. Nu ma pricep la zugravit dar cred ca o persoana poate cauta un specialist pentru var lavabil, altcineva poate cauta o persoana care sa zugraveasca hale industriale… Aici intervine prezenta online. Un profesionist specializat in zugraveli cu var lavabil cu o buna prezentare online pentru servicii de zugravit cu var lavabil atrage clienti care au nevoie de acest serviciu. Un zugrav specializat in hale industriale cu prezentare online zugravit hale industriale atrage persoane interesate de aceasta categorie. Modul in care prezinti activitatea ta este foarte important. Daca esti zidar si lucrezi zilnic ca zidar nu te poti prezenta ca si zugrav doar pentru faptul ca o data ai zugravit un garaj al unui client. Aici intervine si profesionistul care iti gestioneaza si creaza pagina. Postarile trebuie sa fie strict legate de serviciile pe care le oferi.

Esti online?

Nu stiu cat de explicit am fost. Argumentul pagini de social media si prezenta online poate fi dezbatut la infinit. Un lucru este clar: in ziua de azi nu esti online nu existi!